Alles in 1 WordPress service pakket

Hosting, domeinnaam, onderhoud en ondersteuning

Wij bieden een alles in 1 pakket voor alle doorlopende kosten voor je website. Denk daarbij aan hosting, domeinnaam, ssl certificaat, ondersteuning en houderhoud. Handig toch om alles onder 1 dak te houden?

Je website draait op de snelste WordPress servers van Nederland. Wij zorgen ervoor dat alles soepel blijft draaien, we maken backups en houden je website veilig en up-to-date. Tevens krijg je ondersteuning bij vragen.

Wordpress hosting

Razendsnelle WordPress hosting

Bij de snelste provider van Nederland

1e jaar gratis

Bij afname van een website

Uitgebreide ondersteuning

Snelle hulp bij vragen en problemen

WordPress diensten pakket

Alles onder 1 dak!

WordPress en website hulp en advies

Voor als je er even niet uit komt

Waar kan ik je mee helpen?

Interesse in een
vrijblijvend gesprek?

Persoonlijk contact werkt het best

Hallo (toekomstige) ondernemer! Ben jij ook zo trots op jouw  onderneming en de mooie regio waar jouw bedrijf is gevestigd? Misschien kunnen we elkaar helpen.

Wist je dat een snelle website voor zowel bezoekers als voor Google erg belangrijk is? Ben je op zoek naar een voordelige en snelle WordPress server voor jouw website? Dan kom ik graag in contact met je om te kijken of wij dezelfde ’taal’ spreken. Een intake is altijd gratis en geheel vrijblijvend!

Laten we kennismaken om jouw wensen te bespreken. Persoonlijk op mijn kantoor in Bovenkarspel of op afstand via (video)bellen). Zonder verplichtingen.

    Scroll naar boven