Over Webdesign Westfriesland

Contactgegevens en over mij

Wanneer je interesse hebt in mijn diensten dan wil je natuurlijk eerst weten met wie je te maken hebt.
Ik vertel het je graag.

Portret Bart Vriend

No nonsense

Praten in dezelfde taal

Bekend bij MKB en ZZP

in Westfriesland

Ruim 15 jaar ervaring

O.a. bij Stichting Marketing Enkhuizen

Contactgegevens

Hoe kun je mij benaderen?

Adresgegevens:
Webdesign Westfriesland
Postadres:
Horn 3
1614LS Lutjebroek

Bezoekadres op afspraak:
Veilingweg 3c Bovenkarspel

Telefoon / email
T: 06-13684065
E: info@webdesignwestfriesland.nl
KvK: 37141570
BTW: NL002100468B94
Bank: NL41RABO0115587136

(Bezoekadres op afspraak)

Contact opnemen | Intake aanvragen

  Wie ben ik?

  Waarom kies je voor mij?

  Meer dan 15 jaar ervaring

  Ik ben Bart Vriend en ben woonachtig met mijn gezin in Lutjebroek. Inmiddels heb ik ruime ervaring en durf ik mezelf website specialist te noemen. Mijn specialisaties zijn zoekmachine optimalisatie (Seo), conversie optimalisatie en webdesign. Daarin heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd en succesvolle projecten begeleid en voltooid

  Nieuwsgierig? Bekijk mijn portfolio.

  Bart Vriend online marketing adviseur
  Waarom kies je voor mij?
  Ruim 1
  Jaar
  plezier in mijn werk

  Bart Vriend
  Seo - conversie - website specialist

  No nonsense mentaliteit

  Binnen mijn vakgebied lopen veel snelle jongens rond met mooie praatjes en tandpasta smiles. Ik ben hier zelf nogal allergisch voor en hou als nuchtere Westfries van een no nonsense mentaliteit. Ik vind het belangrijk om plezier te hebben in mijn werk en dat uit te stralen naar mijn opdrachtgevers.

  MKB regio Enkhuizen-Hoorn

  Omdat ik graag ook tijd vrijmaak voor mijzelf en mijn gezin, ben ik bij voorkeur inzetbaar voor bedrijven in de regio Westfriesland. Daarnaast vind ik het leuk om voor bedrijven te werken die dezelfde ’taal’ spreken en hun steentje bijdragen aan de economie en werkgelegenheid in de regio. Namelijk het mooie Westfriesland waar ik ben geboren en getogen.

  KantoorWebdesign Westfriesland

  Voordelige tarieven

  Omdat ik begrijp dat starters en zzp-ers soms geen torenhoge marketingbudgetten hebben hanteer ik een schappelijk tarief voor mijn diensten. Daarmee probeer ik een optimale prijs/kwaliteit verhouding aan te bieden.

  Mijn tarief is omgerekend € 50,- per uur (excl. btw). Het normaal tarief voor een online marketing specialist of webdesigner: € 65,- per uur (klik hier). 

  Interesse in een
  vrijblijvend gesprek?

  Persoonlijk contact werkt het best

  Hallo (toekomstige) ondernemer! Ben jij ook zo trots op jouw  onderneming en de mooie regio waar jouw bedrijf is gevestigd? Misschien kunnen we elkaar helpen.

  Ben je op zoek naar een nieuwe website waarbij alles meteen klopt, zonder gedoe? Of wil je meer bezoekers en omzet uit je huidige website halen? Dan kom ik graag in contact met je om te kijken of wij dezelfde ’taal’ spreken. Een intake is altijd gratis en geheel vrijblijvend!

  Laten we kennismaken om jouw wensen te bespreken. Persoonlijk op mijn kantoor in Bovenkarspel of op afstand via (video)bellen). Zonder verplichtingen.

   Scroll naar boven