Portfolio (cases)

Waar ben ik trots op?

Inmiddels heb ik ruime ervaring opgedaan in het prachtige vak dat online marketing heet. Mijn specialisaties zijn zoekmachine marketing (hoger in Google), conversie optimalisatie en webdesign. Waarom bedrijven tevreden over mij zijn? Vanwege de zichtbare resultaten, professionaliteit, de alles in 1 combinatie (webdesign en optimalisatie) en hopelijk ook met mij als persoon. 

Portfolio

Optimale (after)service

Samen zorgen voor online succes

Tevreden klanten
5/5

5/5 sterren Google Reviews

Ruim 15 jaar ervaring

O.a. bij Stichting Marketing Enkhuizen

Gerealiseerde projecten

Een greep uit mijn klantenbestanad

Stichting Marketing Enkhuizen

Ik word inmiddels ruim 6 jaar ingezet door Stichting Marketing Enkhuizen (VVV). Daarbij zorg ik ervoor dat Visitenkhuizen.nl zo goed mogelijk wordt gevonden in Google, dat de website optimaal is ingedeeld voor bezoekers, dat er content wordt geplaatst en nog veel meer. Ook heb ik de nieuwe website volledig opnieuw ingericht voor een optimale gebruikerservaring en conversie.
Uitstekende resultaten en top rankings in Google!

Visitenkhuizen.nl

Seo en online marketing Stichting Marketing Enkhuizen
Westfrieseomringdijk.nl

Westfrieseomringdijk.nl

In opdracht van Holland Boven Amsterdam en VVV Enkhuizen heb ik in 2018 de website Westfrieseomringdijk.nl mede opgezet. Ik heb hierbij een adviserende rol gehad bij het indelen van de website en het aanbrengen van de juiste structuur en categorieën. Uiteraard heb ik de website voorzien van de juiste Seo instellingen.

Westfrieseomringdijk.nl

De Twee Heren

Algemeen online marketing advies. Advies over het bepalen van de juiste doelgroep en het inzetten op de juiste trefwoorden voor de website. Advies indeling en structuur website. Algemeen online marketing advies.

Detweeheren.nl

Marketing advies de Twee Heren
Seo advies GreenSand

GreenSand

Advies over een goede indeling van de website, het bepalen van (online) doelgroepen, het onderzoeken van trefwoorden en het op de juiste manier toepassen van diverse Seo technieken.

Greensand.com

Sow to Grow

In opdracht van Stichting Marketing Enkhuizen heb ik een online promotie advies gegeven. Er is gesproken over vragen als: Wat is de doelgroep? – Hoe benader je de doelgroep? – Hoe deel je de website optimaal in? – Welke online marketing kanalen kun je inzetten? – Hoe wordt de website beter zichtbaar?

Sowtogrow.nl

Sow to Grow online marketing advies
Online marketing advies de Garden

de Garden Enkhuizen

In opdracht van Stichting Marketing Enkhuizen heb ik een online promotie advies gegeven. Diverse online promotiekanalen zijn geadviseerd n.a.v. een doelgroep specificatie. Tevens heb tips gegeven hoe de website beter in te delen en hoe beter gevonden te worden in Google.

Degarden.nl

De Drom - Centrum van cultuur

Advies over een goede indeling van de website en het sterker uitlichten van bepaalde doelgroepen. Website scan m.b.t. zoekmachine optimalisatie (hoger in Google) en advies algemene online marketing kanalen. In opdracht van Stichting Marketing Enkkhuizen.

Drom.nl

Website optimalisatie Waterweken.nl

Westfriesewaterweken.nl

In 2018 heb ik de website Waterweken.nl een nieuwe indeling en structuur gegeven met de juiste content en seo instellingen voor een goede vindbaarheid en conversie. In opdracht van Holland Boven Amsterdam en VVV Enkhuizen.

Waterweken.nl

Diverse 18+ webshops

Seo (zoekmachine optimalisatie) gedurende 8 jaar waarbij top rankings in Google zijn behaald voor 8 webshops gericht op 18+ toys. Hooge Google rankings hebben er voor gezorgd dat deze webshop nog steeds dagelijks vele bezoekers mogen ontvangen. Dit alles in een sterk concurrerende markt!

o.a. Sexpopwebshop.nl

Seo en online marketing Sexpopwebshop.nl
Seo Dagjeuitpagina.nl

Dagjeuitpagina.nl

Een opdracht van jaren geleden, maar wel 1 waar ik nog steeds erg trots op ben. In de sterk concurrerende markt voor uitstapjes heb ik deze website destijds gerealiseerd en geoptimaliseerd voor hogere Google rankings. Het resultaat? Top rankings in Google op heel veel hoog concurrerende trefwoorden, dit door een combinatie van goede content en slim linkbuilden te gebruiken.

Dagjeuitpagina.nl

Marktplaatsen

Ik ben veel ingehuurd voor het optimaliseren van webshops en marktplaatsen (koop- en verkoop websites). Platforms zoals Tekoopgezet.nl en Gratisspullenafhalen.nl heb ik door diverse Seo campagnes laten groeien tot duizenden bezoekers per dag. Ik noem deze in 1 noemer omdat het er teveel zijn om op te noemen.

Seo voor koop-en verkoop sites
Logo deCryptohulp.nl

deCryptohulp.nl

Realisatie en optimalisatie van deCryptohulp.nl. Deze website is gebouwd in WordPress en heeft tevens een webshop implementatie ingebouwd (Woocommerce). 

Een aparte opdracht is het verhogen van zoekresultaten in Google. Diverse top rankings zijn behaald d.m.v. kwalitatief linkbuilding en het effectief gebruiken van content.

deCryptohulp.nl

Flessenscheepjesmuseum

De website van het Flessenscheepjesmuseum was verouderd en gedateerd. Ik heb een volledige nieuwe website gebouwd waarin het museum beter online wordt gepresenteerd en waarbij de sterken punten (unique selling points) van het museum beter opvallen.

Flessenscheepjesmuseum.nl

Webdesign website Flessenscheepjesmuseum
Webdesign voor Bessie Lutjebroek

Cultureel Centrum Bessie Lutjebroek

Realisatie en optimalisatie van Bessielutjebroek.nl. Cultureel Centrum Bessie Lutjebroek wil klanten op een professionelere manier bereiken, daarom deze fraai vormgegeven website. Speerpunten: een warme uitstraling, duidelijk verhaal en een doelgroepgerichte indeling. Deze website is gebouwd in WordPress. Inclusief logo.

Bessielutjebroek.nl

Park de Woid Lutjebroek

Stichting Park de Woid heeft mij benaderd voor de realisatie van een website met een passend ontwerp. Met een mooi vormgegeven groene ‘natuurlijke’ uitstraling heeft het park een website waarop alle informatie op een eenvoudige manier vindbaar is.

Parkdewoid.nl

Webdesign Park de Woid
Webshop Yakfield

Yakfield.com

Realisatie en herindeling van de webshop Yakfield.com. De opdracht? Een stoer uitziende webshop, en dat is gelukt!
De online shop heeft een strakke, stoere uitstraling met een heldere structuur en een optimale indeling voor conversie.

Yakfield.com

Demo websites

Enkele voorbeelden

Opvoedkundige website

Voorbeeld coaching website

Bekijk deze website >

Kleding webshop

Voorbeeld kleding webshop

Bekijk deze website >

Restaurant website

Voorbeeld restaurant website

Bekijk deze website >

Mijn klanten zijn blij met mijn diensten:

5/5

Stichting Marketing Enkhuizen

"Competent bedrijf. Wij zijn zeer tevreden over Bart die al jaren o.a. onze website optimaliseert."

deCryptohulp.nl

"Webdesign Westfriesland heeft een mooie website voor ons gebouwd en hoge Google posities gecreëerd."

Speeltjesfabriek.nl

"Wij zijn blij met onze mooie webshop en zeer hoge Google rankings. Een super webshop waar alles bij zit."

Komt jouw bedrijf hier te staan?

Interesse in een
vrijblijvend gesprek?

Persoonlijk contact werkt het best

Hallo (toekomstige) ondernemer! Ben jij ook zo trots op jouw  onderneming en de mooie regio waar jouw bedrijf is gevestigd? Misschien kunnen we elkaar helpen.

Ben je op zoek naar een nieuwe website waarbij alles meteen klopt, zonder gedoe? Of wil je meer bezoekers en omzet uit je huidige website halen? Dan kom ik graag in contact met je om te kijken of wij dezelfde ’taal’ spreken. Een intake is altijd gratis en geheel vrijblijvend!

Laten we kennismaken om jouw wensen te bespreken. Persoonlijk op mijn kantoor in Bovenkarspel of op afstand via (video)bellen). Zonder verplichtingen.

    Scroll naar boven