Webdesign en online marketing voor starters en zzp'ers.

Specialist in de regio Medemblik!

Hallo ondernemer uit Medemblik. Is jouw website verouderd en ben je toe aan een professionele versie? Of heb je plannen om een bedrijf in Medemblik te starten? Ik maak graag een professionele website voor je waarmee je indruk maakt. Betaalbaar en makkelijk zelf te onderhouden.

Je krijgt bij mij diverse diensten gratis, zoals uitleg, hosting gedurende 1 jaar en (online) promotie advies. Persoonlijk op locatie of bij mij in Bovenkarspel.

Medemblik

Ruim 15 jaar ervaring

Bekend in Westfriesland

Gratis hosting en domeinnaam

Razendsnelle hosting 1e jaar gratis

Gratis 1 op 1 advies

Uitleg - Advies - Afterservice

Webdesign Medemblik

Maak indruk in Medemblik e.o.

Een professionele en functionele website is belangrijk voor elke onderneming of organisatie. Je maakt er niet alleen indruk mee bij jouw potentiele klanten, maar een goede geoptimaliseerde website zorgt ook nog eens voor extra bezoekers via Google. Wist je dat ruim 90% eerst een bedrijfswebsite bezoekt alvorens er contact wordt opgenomen? Alleen daarom al is een mooie website de investering meer dan waard.

De focus ligt bij mij als webdesigner en Seo specialist op het realiseren van een gebruiksvriendelijke, mooie, resultaatgerichte en vindbare website. Ik hou dus rekening met alle belangrijke onderdelen van een website.

Omdat mijn webdesign bureau zich richt op de regio Westfriesland, ben ik bekend in en met de regio Medemblik. Vaak ken ik jouw potentiele klanten en spreek ik dezelfde taal. Ik hanteer een no nonsense mentaliteit en vind persoonlijk contact en afterservice belangrijk. In de oudste stad van Westfriesland (Medemblik!) zullen ze zeggen “Gewoon een ‘skoftig’ mooie website, zonder gedoe.”.

Mooie
vormgeving

Een bestaand WordPress ontwerp volledig omgebouwd, zodat jij jouw eigen unieke website krijgt.

Geschikt
voor mobiel

Responsive ontwerp zodat jouw website ook goed leesbaar is op mobiel en tablet.

Eenvoudig
te beheren

Pas afbeeldingen en teksten eenvoudig zelf aan. Ik leg je alles in Jip en Janneke taal uit.

Optimale gebruikerservaring

Optimale gebruikerservaring met een goede indeling, zoekfunctie, leesbaarheid en informatieverstrekking.

Goed vindbaarheid in Google

Goed vindbaar en geïndexeerd in Google. Inclusief Google company aanvraag.

Optimale
conversie

De juiste dingen vallen op zodat een klant eerder overgaat tot actie (bijvoorbeeld aankoop)

Essentiele
tools en functies

De meest essentiële functies voor een doeltreffende website. Inclusief pakkende teksten.

Tevredenheids
garantie

Is jouw website klaar? Dan zie ik graag een glimlach op jouw gezicht. Je krijgt daarom 3 feedback momenten.

Wat kan ik voor je betekenen?

Word zichtbaar, juist online!

Als webdesigner, online marketing specialist en starters adviseur, denk ik graag met je mee om jouw bedrijf online zichtbaar te maken. Ik bied een totaalpakket aan diensten. Van een complete website met huisstijl en logo tot een online marketing advies, speciaal voor starters en zzp’ers.

Webdesigner

Een professionele WordPress website voor elk bedrijf!

Een professionele EN betaalbare WordPress website voor starters en zzp'ers. Je kunt kiezen voor een complete website, een 1 pagina website of een WordPress opstartservice.

Gratis proefontwerp!

Hoger in Google ranken

Hoger in Google met zoekmachine optimalisatie

Wat heb je aan een mooie website zonder bezoekers? Via zoekmachine optimalisatie (Seo) creëer je structureel meer gratis bezoekers. Het is wellicht de slimste marketing investering.

Wordpress onderhoud

WordPress onderhoud en ondersteuning

Je kunt je website door mij laten onderhouden. Inclusief thema updates, plugin updates, backups en veiligheidscontroles. Daarnaast krijg je er gratis WordPress ondersteuning bij!

Waarom Webdesign Westfriesland?

Waar sta ik voor?

Als nuchtere Westfries hou ik van duidelijke afspraken en een no nonsense mentaliteit. Verder sta ik voor service en kwaliteit en denk ik graag mee met je mee om online succesvol te zijn. 

Ik combineer mijn ruime ervaring als webdesigner, online marketing specialist en bedrijfsadviseur in 1 pakket aan diensten. Zo kom jij als starter of zzp-er niet alleen professioneel over, maar genereer je ook makkelijker online klanten. Een alles in 1 oplossing voor jouw online bedrijf.

Bart Vriend - Specialist in:
Seo - Webdesign - Online marketing

Bart Vriend Webdesigner en online marketeer

Portfolio bedrijven in Medemblik e.o.

Waar ben ik trots op?

Mijn klanten zijn blij met mijn diensten:

5/5

Stichting Marketing Enkhuizen

"Competent bedrijf. Wij zijn zeer tevreden over Bart die al jaren o.a. onze website optimaliseert."

deCryptohulp.nl

"Webdesign Westfriesland heeft een mooie website voor ons gebouwd en hoge Google posities gecreëerd."

Speeltjesfabriek.nl

"Wij zijn blij met onze mooie webshop en zeer hoge Google rankings. Een super webshop waar alles bij zit."

Veel gestelde vragen

Ben je op zoek naar een webdesigner die een professionele website kan realiseren voor jouw bedrijf, dan is het wellicht de moeite waard om een lokale webdesigner uit Medemblik en omgeving te overwegen.

Waarom? Ik ben als lokale webdesigner vertrouwd met de regio en spreek daarom meestal dezelfde taal. Ook ken in veel van jouw potentiele klanten in deze regio. Bovendien is persoonlijk contact beter voor een goede samenwerking en afterservice.

Het kan ook handig zijn om een lokale designer binnen je professionele netwerk te hebben. Dus, als je als startende ondernemer of zzp’er in Medemblik overweegt om je bedrijfswebsite te laten ontwikkelen door een webdesigner uit de regio, nodig ik je graag uit voor een kosteloos intakegesprek om te kijken of we dezelfde taal spreken!

Natuurlijk kan dat!

Wanneer je contact opneemt en/of een aanvraag doet neem ik eerst contact met je op voor een gratis intake.

Tijdens de intake bespreken we samen jouw wensen en geef ik aan wat de mogelijkheden zijn. Hebben we een klik? Dan stuur ik je een offerte. Pas na ondertekening van de offerte is de opdracht definitief. 

Tijdens de intake bespreken we wat je website kost n.a.v. jouw wensen. Je kunt de actuele prijzen bekijken op de pagina van het product van jouw keuze.

Ik bereken altijd 1 vast bedrag zodat je achteraf niet voor verassingen komst te staan. Tijdens de gratis intake geef ik aan wat de mogelijk extra kosten zijn voor hosting (1e jaar gratis) en onderhoud van je website. 

Het is moeilijk om van te voren aan te geven hoe snel een website klaar is, dit hangt sterk af van andere opdrachten en het soort website.

Na een gratis intake kan ik echter wel een goede inschatting geven.

Je betaalt bij mij 1 x voor een gerealiseerde website, na oplevering. 

Voor een onderhoudscontract en hostingcontract is het mogelijk om maandelijks, per kwartaal, per half jaar of per jaar te betalen.

Ik heb mezelf gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (Seo). Wanneer je jouw website optimaliseert voor Google krijg je meer gratis bezoekers op je website. Hierin heb ik ruim 15 jaar ervaring en heb vele succesvolle resultaten behaald.

Overige specialisaties zijn conversie optimalisatie (CRO) en gebruikersoptimalisatie (UX). Met het vergroten van de gebruikerservaring op een website straal je professionaliteit, kunnen bezoekers informatie sneller vinden en is je website prettig leesbaar.
Met conversie optimalisatie zorg ik ervoor dat de juiste dingen opvallen op je website zodat een bezoeker eerder overgaat tot actie.

Ik heb zelf al vele Worpress websites en webshops gemaakt en tevens zelf succesvol geëxploiteerd.

Door mijn jarenlange werkervaring bij Stichting Marketing Enkhuizen (VVV) weet ik veel van online marketing. Daarom geef ik altijd een gratis online marketing advies bij afnamen van een website of webshop.

Tot slot heb ik 3 jaar als bedrijfsadviseur gewerkt bij de Kamer van Koophandel. Mijn ervaring daarin kan ik meestal goed gebruiken tijdens mijn gratis adviesgesprekken.

Jazeker, ik heb ruime ervaring met Seo (zoekmachine optimalisatie) en heb diverse succesvolle resultaten behaald. Zo werk ik o.a. al jaren voor Stichting Marketing Enkhuizen.

Bij afname van een website of webshop regel ik automatisch dat jouw website goed gevonden kan worden door Google. Dit betekent dat je website Seo technisch goed in elkaar zit. Zeg maar, de basis om hoge rankings te behalen in Google. Ook meld ik je bedrijf aan bij Google company zodat deze sowieso goed wordt gevonden in de regio Hoorn.

Daarnaast kun je mij op projectbasis inhuren voor het behalen van hogere Google rankings door kwalitatieve content en kwalitatief linkbuilding. Hiervoor maak ik een offerte op maat.

Kennisbank

Leuke blogs over webdesign en online marketing

Interesse in een
vrijblijvend gesprek?

Persoonlijk contact werkt het best

Hallo (toekomstige) ondernemer! Ben jij ook zo trots op jouw  onderneming en de mooie regio waar jouw bedrijf is gevestigd? Misschien kunnen we elkaar helpen.

Ben je op zoek naar een nieuwe website waarbij alles meteen klopt, zonder gedoe? Of wil je meer bezoekers en omzet uit je huidige website halen? Dan kom ik graag in contact met je om te kijken of wij dezelfde ’taal’ spreken. Een intake is altijd gratis en geheel vrijblijvend!

Laten we kennismaken om jouw wensen te bespreken. Persoonlijk op mijn kantoor in Bovenkarspel of op afstand via (video)bellen). Zonder verplichtingen.

    Scroll naar boven